Egipatski crni kim

Proljeće je tu, jedno najljepše doba u godini ali za one koji su skloni alegijama ovo je dobra suznih očiju, nadražajnog kašlja, kihanja i šmrcanja nosa. Alergije su danas sve zastupljenije, a rezultat toga su imunološke reakcije tijela na sve tvari koje se nalaze u prirodnom okruženju. Klasična medicina nema lijek za alergiju već samo možemo govoriti o sredstvima za ublažavanje.
Donosimo vam jedinstveno riješenje, a to je ulje egipatskog crnog kima koji direktno djeluje na uzrok alergija. Ova biljka sadrži 100 sastojaka koji djeluju na naše zdravlje. Korištenjem ovog ulja u organizam dospjevju višestruke masne kiseline kao linolenska i linolna kiselina. Crni kim prekida sve imunološke reakcije koje su uzrok alergijama. Kod osoba alergičnih na prašinu i pelud uzimanje crnog kima liječe se u 70% slučajeva. Preporuča se crni kim koristiti kontinuirano u tri mjeseca i to prije početka peludne sezone.
Uz pomoć ovog ulja imunološki sustav na prirodan način postići će optimum. Crni kim se već tisučljećima koriti za liječenje mnogih oboljenja. Imunološki sustav dovodi se do stabilnosti čime našem tijelu dajemo potporu protiv nastalih stanja te spriječava da do oboljenja uopće ni ne dođe.

Termini pri pretraživanju:

crni kim, maslo od crn kim, egipatski crni kim, ulje egipatskog crnog kima, egipatsko ulje crnog kima, kim za mršavljenje,

Recite nam vaše mišljenje