Ljubav prema krvnim grupama

Krvnu grupu koju nasljeđujemo od svojih droditelja snažan je genetski pečat koji nosimo. U značajnoj mjeri utječe na način kako doživljavamo svoje emocije.
KRVNA GRUPA 0: osobe s ovom krvnom grupom su druželjubive, srdačne i vrlo otvorene. Vjerne su odane i iskrene osobe. Osobe nisu sklone preuzeti odgovornost stoga žene ove grupe tražit će osobu s krvnom grupom u kojoj će se osijećati sigurnom i zaštićenom. Muškarci s 0 krvnom grupom su lovci i to istinski. Imaju potrebu da dominiraju te da su primjećene, te imaju potrebu nalaziti se s osobama koje su živahne, radoznale i vrlo dinamične. Ne odgovara im monotonija i ne odgovara im život po šablonama, zainteresirani su za karijeru a u poslu najprije će vidjeti što dobivaju zatim će se tek upustiti u rad. Žene ove krvne grupe očekuju od svojih muškaraca sreću i nježnost. Imaju želju za udajom, koju žele potvrditi brakom i obitelji. Često aktivno sudjeluju u izgradnji karijere svog supruga. Kod majčinstva predstavljaju se prijateljskim odnosom. Muškarci ove krvne grupe su veoma zainteresirani za svoje žene, jedino nezgodno kod njih je mogućnost nepouzdanostim jer im neke stvari brzo postaju nezanimljive. U braku su jako privrženi svojoj porodici, ali može doći do izražaja djetinjaste prirode jer se protive prepuštanju životne monotonije.
KRVNA GRUPA A: Sinonim ove krvne grupe je riječ „mislim“. Oosbe ove grupe su inteligentne i veoma osjećajne. Disciplinirani su i uvijek izaberu visokoorganiziranu grupu kada rade, posvećene su svojem profesionalnom, životnom i obiteljskom odnosu. Spremne su uvijek preuzeti odgovornost, razumiju druge ali očekuju da i drugi razumiju njih. Zahtijevni su ali vrlo pravedni. Nisu nametljivi zbog toga su često neprimjećeni i treba im više vremena za napredak u karijeri. Žene ove krvne grupe svoju djecu kontroliraju i podržavaju, ali i imaju mnogo zahtijeva prema njima. Muškarci često nisu interesantni ženskom spolu sve dok ne otkiruju njihove vrijednosti, a do toga dolazi tek u dužim vezama. Ali njihova vrijedna kvaliteta je što su vezani za obitelj te su potpuno posvećeni.
KRVNA GRUPA B: I muškarci i žene ove krvne grupe najinteresantnije su osobe. Naizgled djeluju povučeno ali u sebi imaju jasno izgrađen stav i želje te vrijednosti. Žene svoju karijeru grade na osnovi dokazanih ličnih kvaliteta i napora, te se gotovo nikada s njikim ne takmiče. Imaju uži krug prijatelja kojima vjeruju i skojima djele svoje probleme. Muškarcu djeluju suzdržano i povučeno ali u sebi smišljaju korake kojima će poduzeti nešto do čega ima je stalo. Da bi dobili ono što žele, skloni su sebe smanjiti u očima. Eksponiranje u polsu nimalo ih ne privlačim rađe biraju neke druge profesije. U tajnosti vuku sve konce. Žene u ljubavnom smislu očekuju pažnju i zadovoljstvo. S partnerom su pomalo zahtjevne te se s toga duže odlučuju za ulazak u brak. Vrlo su odane i posvećene obitelji. Kod muškaraca, za svoju bi ženu sve donijeli pod noge i tretiraju ju kao kraljicu. Skloni su bezvoljnosti kada im partner nije advekatan.
KRVNA GRUPA AB: Žene ove krvne grupe su izuzetne osobe. Jako su suosjećajne, za cinizam i ironiju kao da nikada nisu čule. Nemaju neke specifične zahtijeve, vole se prilagoditi ali uvijek zadrže svoju individualnost. Za razliku od žena muškarci svoj identitet ostvaruju preko projekcijskih mehanizama. Muškarci su dvostrane prirode, ako se nalaze s odobama s krvnom grupom A, oni će više pokazivati karakteristike krvne grupe i tako obrnuto. Žene obožavaju muškarce koji su avanturisti, uživaju u ljubavi samo dok su mistične. Kao majke jako su prilagodljive svojoj djeci, nisu zahtjevne i jako su blage. Kod muškaraca možemo reći da su žestoki udvarači, zavodnici ali jako prijatni. Ako je njegova izabranica osoba sa krvnom grupom B on će se ponašati kao pripadnik krvne grupe A, i tako obrnuto.

Recite nam vaše mišljenje