Seks dijeta

Što kažete na to da izgubite neželjene kilograme a uz to pojačate svoju seksualnu želju? Zvuči jako dobro! Donosimo vam dijetu koja će vam pomoći da izgubite kilograme ali da se i pojača vaš libido. Ova je dijeta niskokalorična, bogata esencijalnim vitaminima, vitaminom B3, omega-3 masnoćama tj. svima što „podiže“ razinu seksualnih hormona. S godinama ta razina polako se smanjuje, nakupljate kilograme i uz sve to nemate energije. Zadnja stvar na svijetu vjerovatno je maštovita igra ispod plahti. Ova dijeta ne da će vam pomoći izgubiti kilograme već ćete probuditi svoju seksualnu želju. Ova dijeta također će vam pomoći kod menopauze, PMS-a i povećati će vašu plodnost.

Važno je da se odrečete fast food hrane koja obiluje solju, šećerom, masnoćom i raznim adetivima, a sve to utječe na raspoloženje, libido i iz vašeg organizma uklanja minerale i vitamine koji su više nego potrebni vašem zdravlju. Također trebate se odreći alkohola.

Ono što je dobro je sagorijeti sve kalorije. Znate kako? Trebate se puno, puno seksati i u tome uživati, bilo da je to ljubljenje, dodirivanje ili čak neke avanturističke poze. U tome će vam također pomoći namirnice koje ova dijeta sadržava.

Prvi dan!

Za ručak pojedite dvije landice integralnog kruha po kojoj pospete nasjeckanu rajčicu iz konzerve, light mozzarela sira i nemasnom šunkom. Te landice kruha potom zapecite u pećnici. Za večeru popržite nekoliko komadića soje, mrkve, brokule, poriluka i kikirikija. Po želji dodajte začine i poslužite uz integralne špagete.

Drugi dan!

Za ručak pripremite toplu salatu od šparoga i kuhanim jajem. Z a večeru pojedite dimljeni losos s prilogom od kuhanog krompia i mahuna.

Treći dan!

Za ručak pripremite teleći odrezak na žaru sa sezonskom salatom, a za večeru skuhajte krem juhu od brokule.

Četvrti dan!

Za ručak pripremite smeđu rižu sa dinstanim povrćem a za večeru pečenu piletinu s kuhanom mrkvom.

Peti dan!

Pripremite dva krumpira s korom, prerežite ih na pola i ispecite u pećnici s malo tune iz konzerve. Za večeru napravite salatu od radića, špinata, rukole, rajčice te feta sirom-

Šesti dan!

Za ručak ripremite zapečeni karfiol sa bešamel umakom, a za večeru salatu od avokada i dva mala integralna peciva.

Sedmi dan!

Za ručak pripremite piletinu sa mediteranskim začinima i limunom te 2 žlice pire krumpira. Za večeru ispecite 2 palačinke od integralnog brašna punjene dinstanim povrćem i nekoliko komadića pečene piletine.

Seks dijeta postala je sve popularnija, što je sasvim razumljivo s obzirom da je ovo jedan od najugodnijih načina kako izgubiti neželjene kilograme. Poznato je da  je zdrava prehrana i fizička aktivnost jedan od najorginalnijih recepta za vitku liniju. Aktivnošću poput seksa u samo 30 minuta možemo izgubiti i do 400 kalorija. Sama predigra, strastveni poljupci, skidanje odjeće mogu sagorijeti i do 250 kalorija. Ako se odlučite na ovaj način skidanja kilograma, vaš partner ili partnerica po prvi puta će skakati od sreće što ste na dijeti.

Recite nam vaše mišljenje