Znakovi koji otkrivaju da mu se sviđate

Stručnjaci otkrivaju, da je potrebno 90 sekundi do četiri minute da otkrijete sviđa li vam se neka osoba, što naše tijelo pokazuje i dobivamo odgovor. Više od 80% prvog dojma o sebi dajemo držanjem, načinom hoda te pogledom. S ovim donosimo prve znakove koji otkrivaju da li se nekome sviđate. Način na koji vas osoba gleda govori kakve su njegove namijere.
Način na koji vas gleda:
U razgovoru sa osobom koju ne poznajte, pogotovo u poslovnim okruženjima pogled usmjeravamo na nos i oči suparnika, dok u razgovoru s bliskim prijateljima vaš pogled spušta se i pomiče od oka do oka, preko samog nosa do usana. Kod razgovora sa osobom koja vam se sviđa, vaš pogled počinje izmicati te se širi ramenima, kosom te potom cijelim tijelom. Osijetite li da vas i muškarac gleda na taj način, to je znak da joj se sviđate.
Pomicanje obrva:
Iako znamo da obrve ne možemo previše pomicati, one su značajan govor tijela i otkriva mnogo više nego li mislimo. To je jedan od najprepoznatljivijih znakova s kojima se čovijek služi. U trenutku kada nas osoba kojoj se sviđamo gleda, njegove obrve se obrvo refleksno pomiču dolje ili gore, te ovo nazivamo jednim od pokazatelja zavođenja.
Pokreti tijela:
Govor tijela može biti također velik pokazatelj dali se osoba zanima za vas. U situaciji kada smo okruženi većim brojem ljudi dio tijela poput stopala, ramena, nogu ili ruku usmjeravamo prema osobi koja nam se sviđa. To je neverbalni pokazatelj da vam je ta osoba itekako bliska i naklonjena.
Treptaj oka:
Ako vam se svidi nešto što vidite zjenice će vam se proširiti, a broj treptaja naglo se povećava. Ova reakcija se ne može kontrolirati te ispada vrlo simpatično i zavodljivo, pogotovo kod žena.

Termini pri pretraživanju:

sviđam li mu se, da li mu se sviđam, znakovi da mu se sviđam, znakovi da mu se sviđaš, znakovi da mu se svidjam, znakovi da mu se sviđate, da li mu se svidjam, neverbalni znakovi da mu se sviđaš, dali mu se sviđam, 10 znakova da mu se sviđaš, koji su znakovi da mu se sviđam, svidjam li mu se, nacin na koji me gleda, znakovi da mu se svidjate, 10 znakova da mu se sviđam,

Recite nam vaše mišljenje